torstai 17. elokuuta 2017

BARCELONA 8/17

Euroopassa on tapahtunut useita islamistien terrori-iskuja vuoden 2001 USAn 9/11-iskujen jälkeen. Terroriteot seuraavat toisiaan niin tiiviisti, että niistä on tulossa uusi normaali, joille Euroopan maitten hallitusten mukaan ei voida tehdä mitään. Teot tuomitaan, tilannetta seurataan mutta iskut eivät lakkaa.

Barcelonassa Espanjassa ajoi tänään auto väkijoukkoon. Kuolleita on tämänhetkisen tiedon mukaan vähintään kolme, ehkä jopa kolmetoista. Tekijä on tunnistettu ja hänet on tiettävästi piiritetty iskupaikan läheiseen ravintolaan. Epäillyn "nimi viittaa Pohjois-Afrikan muslimimaihin", kuten suomalainen tutkija sanoi televisiossa.

YLEn uutisten mukaan "motiivia tutkitaan". Minulle asia on selvä; terrori-iskun motiivi on islam ja syyllinen on muslimi.

Todennäköisesti media tulee kertomaan epäillyn mielenterveysongelmista ja valkopesee muslimien syyllisyyden.

Tasavallan presidentti Juho Kusti Paasikivi sanoi aikoinaan: "Ongelman myöntäminen on ratkaisun edellytys".

Tällä hetkellä tilanne on se , että terrorismin syytä eli islamia ei myönnetä vaan syyksi etsitään mitä tahansa muuta. Tästä syystä islamistinen terrori saa jatkua ja pahentua.

Muslimien terrorin syyksi on väitetty syrjäytymistä ja köyhyyttä, mutta suurin osa Lännen köyhistä on kantaeurooppalaisia, mutta he eivät kuitenkaan syyllisty terroriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti